Профитулс

Пропуснете до основното съдържание »

 

Вашите лични данни се съхраняват и използват съобразено Регламент 2016/679 (Общ регламент относно защитата на данните) и Законта за защита на личните данн (ЗЗЛД) и подзаконовите актове по прилагането му.

Какви лични данни обработваме?
За да може да изпращаме бюлетини и новости, потребителя предоставя следните данни:
- имена
- email адрес

Тези данни се запазват и се използват по следния начин:
- имената и email адреса е необходим за да изпратим потвърждение за получаване на бюлетина с новостите

Понякога може да изпращаме информация за продукти или рекламни кампанни на посоченият имейл адрес. Винаги може да се откажете от тези съобщения, като посетите линка най-отдолу в мейла “Откажи се от абонамента”.

 www.profitoolsbg.com автоматично запазва вашият IP адрес с цел предотвратяване на измами.

Стандарти за сигурност
При трансфера на данни се изполва SSL система за сигурност, връзката м/у клиента и уебсайта е криптирана и всички данни, които се движат по канала са максимално защитени и невъзможни за прихващане.

Външни сайтове използващи вашите данни
Google Analytics
Този уебсайт използва Google Analytics за анализиране на трафика и потребителите. Събраната информация се предава на сървър на Google в САЩ и се съхранява там. Може да активирате IP анонимизация, което означава, че само част от IP адреса ви ще се запази на този сървър. Вие можете също така да предотвратите предаването на създадените с бисквитките, свързани с Вашето ползване на сайта данни (в т. ч. Вашия IP-адрес) на Google, както и обработката на тези данни от Google, като свалите и инсталирате съответната приставка за Вашия браузър. Ако не желаете тази информация да се използва от Google, можете да забраните използването на бисквитките.

Google Ads
Сайтът използва Google Ratergeting Ads за тази цел събира анонимна информация за разгледаните продукти в www.profitoolsbg.com. На база на тези продукти Google показва реклами в различни уебсайтове. Ако не желаете тази информация да се използва от Google, можете да забраните използването на бисквитките.

Facebook Ads
Сайтът изполва Facebook Retargeting Ads за тази цел събира информация за разгледаните продукти и всички посетени страници. Тази информация се запазва на сървърите на Facebook Inc, ако не желаете тази информация да се използва от Facebook, можете да забраните използването на бисквитките.

Продължителност за съхранението на данни
Вашите лични данни се съхраняват само толкова колкото е необходимо за изпълнение на нашите услуги. Възможно е да се наложи по-продължително съхранение поради законови или правни наредби.

Вашето право на информация и отказ
Вие може да изискате безплатно информация относно личните данни, които са били запазени от ПРОФИТУЛС ЕООД чрез www.profitoolsbg.com. Може по всяко време да оттеглите съгласието си за бъдещо използване на вашите лични данни. Имате право по всяко време да откажете вашите лични данни да бъдат събирани и обработвани, също така може да поискате да бъдат заличени или коригирани. 

Линкове към други уеб страници
www.profitoolsbg.com съдържа линкове към други уеб сайтове. Ние не носим отговорност за тяхното съдържание. За непълни, липсващи или нелегални указания, както и за вреди, причинени от наличието или неналичието на такава информация, отговорност носи собственикът на сайта, към който сте били препратени. Указанията за защита на личните ви данни важи само за нашата уеб страница.

Защита на личните данни
ПРОФИТУЛС ЕООД спазва стриктно Регламент 2016/679 (Общ регламент относно защитата на данните) и Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и е назначила лице, което да се грижи за защитата на личните данни в рамките на фирмата и уеб сайта.

 Благодарим Ви за отделеното време и приятно пазаруване!                                                                                                                           ПРОФИТУЛС ЕООД

🍪 Политика за „бисквитки"
Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките.